Novi pravoslavni crtać – Dečiji Vrlinoslov

Novi pravoslavni crtać – Dečiji Vrlinoslov

Sa velikom radošću vam predstavljamo drugo animirano izdanje izdavačke kuće „Znamenje“ iz Pirota.

Ovog puta je u pitanju prelepa knjižica pesama za decu o hrišćanskim vrlinama, koja je sada u svojoj animiranoj formi.

Za decu koja vole ovaj specifičan način pripovedanja u stihu i rimi – gledanje ovog filmića će biti zanimljiv doživljaj.

Roditelji u ovim stihovima mogu pronaći dobar i jednostavan način da deci objasne šta znači koja hrišćanska vrlina i kako se ona manifestuje u dečijem svakodnevnom životu.

(klik na sliku za čitanje knjižice – knjižica je preuzeta sa sajta manastira Klisina, a svakako preporučujemo pravoslavnim roditeljima da je kupe u pravoslavnim knjižarama za svoju kućnu dečiju biblioteku zbog lepih ilustracija i lakšeg čitanja teksta)

 

 

 

Ovaj projekat je nekomercijalan, dobrovoljan i dobrotvoran. Ako ste zainteresovani da finansijski pomognete dalje projekte ove izuzetne izdavačke kuće koja deluje s blagoslovom manastira Divljana, možete konaktirati autora projekta na mejl adresu [email protected].

Redakcija sajta Pravosalavni Roditelj je , svojim skromnim prilogom, podržala izradu ovog novog animiranog filmića, tako da iz prve ruke možemo posvedočiti da je u pitanju jedno bogougodno delo i talentovani pravoslavni autor Željko Perović vredan poverenja.

 

 

Stranica kuće „Znamenje“ i ostala njihova izdanja – na ovom linku.

 

 

 

Hrišćanske crtaće i pravoslavne filmove pratite na sajtu HRISTIJANČE.ORG

hristijance580

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.