Победа православних породичних људи – „Ако је Бог с нама, ко ће против нас!“

Победа православних породичних људи – „Ако је Бог с нама, ко ће против нас!“

Поштовани православни родитељи,

У мору суморних друштвено-политичких дешавања у Србији и константног урушавања породичних вредности, Божјом помоћи и благословом догодила се једна јако важна ствар за наше православне породице.

Наиме, помињали смо да се поново спрема на усвајање скандалозни и за нашу децу опасан предлог Закона о тзв. „родној равноправности“ у децембру 2015. године.

У питању је Закон који би, да је усвојен у предлаганој форми, веома угрозио православне породице и довео до системског продора идеологије содомизма у животе наше деце путем школског система и других области живота.

У том предлогу закона је налагано да се свој деци од вртића до факултета морају предавати садржаји у вези са тзв. „сексуалним оријентацијама“ , тзв. „родним идентитетом“, тзв. „родном равноправношћу“ , сексуално образовање, о чему смо писали у овим текстовима:

Породичне жене неће тзв. „родну равноправност“ – даље руке од наше деце!

Родитељи, пазите шта други уче вашу децу

 

 

pobeda-pravoslavnih-porodicnih

Богу хвала, и захваљујући директном залагању Покрета Двери у фебруару и децембру прошле године да ова тема доспе под светло јавности, главна промотерка овог скандалозног и анти-породичног закона министарка Зорана Михајловић је са својим тимом у потпуности изменила овај Предлог Закона, избацивши из њега скоро све елементе џендер идеологије, укључујући и измену самог назива закона!

Сада се тај предлог Закона зове „Предлог Закона о равноправности жена и мушкараца“ ( можете га прочитати на ОВОМ ЛИНКУ)

Избачен је читав одељак у вези са усвајањем деце – где је претходно писало да захтев за усвајањем деце могу поднети особе без обзира на брачно стање. (што је правило простор да и хомосексуалци, бисексуалци и трансџендери могу поднети захтев за усвајањем деце)

Такође, из новог предлога Закона су потпуно изостављени кључни термини идеологије содомизма (џендер идеологије и тзв. Теорије родова) – изостављени су термини „сексуална оријентација“ и „родни идентитет“.

Оно што је посебно значајно је, да је министарка са својим тимом потпуно одбацила негативне критике на рачун овог новог предлога Закона од заменице Заштитника грађана која је посебно задужена за ову област тзв. „родне равноправности“ , Гордане Стевановић.

Наиме, заменица Заштитника грађана Гордана Стевановић је упутила оштру критику што се у новом предлогу Закона одустало од употребе термина „родна равноправност“, „родно ово“ , „родно оно“ (документ са критикама на нови Предлог Закона прочитајте НА ОВОМ ЛИНКУ)

Због чега је министарка Зорана Михаловић поступила овако, неочекивано за нас православне породичне људе, имајући у виду колико ова безбожна власт ради на урушавању наших породица?

Људским погледом би се могло закључити да се због приближавајућих избора и реакције Двери одлучила на лукавији потез неталасања и неизазивања бурних негативних реакција од стране породичних људи Србије.

Међутим, ми који смо Христови не само верујемо него и знамо да су сви, баш сви па и безбожни СНС и министарка Зорана Михајловић на крају крајева само оруђа у рукама Божијим – и да по молитвама нашим за наше породице и нашу децу Господ и њихове поступке искоришћава на добро.

Немогуће је чинити нешто противно Богу а не осећати страховити унутрашњи немир, ма колико за те безбожне поступке имали „подршку“ и притиске средине, од стране заменице Заштитника грађана Гордане Стевановић и других лоби центара геј идеологије.

 

Нико се није постидео ко се у Господа уздао.

 

Кључне ствари које је важно да ми који смо православни родитељи деце у Србији имамо на уму  поводом ове теме су:

Породичне жене НЕЋЕ родну равноправност!

Родна равноправност НИЈЕ ИСТО што и равноправност полова!

Равноправност полова – ДА

Заштита жена од насиља – ДА

„Родна“ равноправност – НЕ!

 

porodicne-zene-nece-rr

 

Умножимо молитве за нашу децу и наше породице, да Господ , као што је учинио овога пута, одаљи од наше деце продор изопачене тоталитарне идеологије содомизма.

molitve-za-bracne-parove

Уједно је потребно да размислимо и спроведемо у дело шта ми , као православни хришћани и истовремено грађани Републике Србије, можемо учинити да спречимо и отежамо зацарење безбожних властодржаца у држави где живе наше породице и одрастају наша деца.

Ми имамо родитељску и хришћанску одговорност да континуирано и упорно деламо у овом правцу без обзира колика је сила против нас. Јер, како рече свети благоверни кнез Александар Невски када му је запрећено многобројним нападом непријатеља и дата понуда да се одрекне своје православне вере да би добио војну помоћ:

„Бог није у сили већ је у Истини.“

О томе ћемо још писати у наредним данима јер су нам Светитељи дали и по овом питању јасна упутства.

Редакција сајта Православни Родитељ

 

 

 

УСВОЈЕН ПРЕДЛОГ ЗАКОНА О РАВНОПРАВНОСТИ ЖЕНА И МУШКАРАЦА

02 Фебруар 2016 15:08

Захваљујући Закону о равноправности жена и мушкараца, који је данас усвојен на седници Владе, слободно можемо да кажемо да оба пола сада имају потпуно равноправан положај у свим сегементима нашег друштва, оценила је потпредседница Владе и председница Координационог тела за родну равноправност проф. др Зорана Михајловић.

 

БЕОГРАД – Захваљујући Закону о равноправности жена и мушкараца, који је данас усвојен на седници Владе, слободно можемо да кажемо да оба пола сада имају потпуно равноправан положај у свим сегементима нашег друштва, оценила је потпредседница Владе и председница Координационог тела за родну равноправност проф. др Зорана Михајловић.

„Овим законом, на коме смо радили више од годину дана, створене су потпуно једнаке шансе за економски развој и жена и мушкараца у Србији. Женама више неће смети да постављају питања „кад планирате да се породите“ или „пошаљите нам фотографију“ приликом конкурисања за посао. И труднице неће моћи да изгубе посао само зато што ће постати мајке“, рекла је Михајловић, саопштено је из њеног кабинета.

Она је навела да закон прописује равноправно учешће жена и мушкараца у управљачким и надзорним телима за образовање, науку, културу, информисање и спорт.

Према њеним речима, и у међународним телима (ОЕБС, Савет Европе, регионалне институције) биће идентичан број мушкараца и жена.

„После усвајања овог закона много више пажње даваће се превенцији насиља над женама, а не да се као до сада бавимо последицама. Посебна заштита предвиђена је за жене са инвалидитетом, жене на селу, самохране родитеље и жртве насиља“, навела је Михајловић.

 

Извор вести: Танјуг

 

Извор докумената (предлога Закона и критике новог Предлога Закона):

сајт Заштитника Грађана

сајт Координационог тела за тзв. „родну равноправност“ Владе Републике Србије

 

 

 

 

Напишите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.