Poziv omladini na pravoslavno druženje i razgovore

Poziv omladini na pravoslavno druženje i razgovore

Naš član Svetosavlja.org Toma Dacković ovog leta organizuje u Beogradu zanimljivo druženje pravoslavnih mladih iz Amerike sa pravoslavnim mladima iz Srbije.

Neophodno je poznavanje engleskog jezika.

Verujemo da će biti zanimljivo i svesrdno podržavamo ovakve inicijative.

Detaljnije informacije i kako da se prijavite na ova druženja pročitajte u nastavku.

Redakcija PravoslavniRoditelj.org

 

* * *

Udruženje „Sveti Jovan Šangajski“iz Beograda organizuje MALU  DUHOVNU  RADIONICU na engleskom jeziku, koja će se sa blagoslovom vladike Topličkog g. Arsenija održavati u prostorijama parohijskog doma Hrama Svetog Save.

Radionica će se sprovoditi u periodu od 16. juna do 26. jula leta Gospodnjeg 2016., svakog utorka i četvrtka, posle večernje molitve, od 18.18 do 20.20 časova.

U pomenutom periodu grupa od 14 američkih i 4 ruska pravoslavna vernikauzrasta između 18 i 25 godina, dobili su blagoslov svojih Arhijereja da budu gosti u našoj zemlji i da participiraju u ovoj Radionici.

Osim učešća u Radionici, oni će posetiti manastire na Kosovu i Metohiji, kao i na Fruškoj Gori, i uzimaće učešća u Božanstvenoj Liturgiji pri hramovima u Beogradu.

Radionicu će voditi naši sveštenici, đakoni kao i veroučitelji i veroučiteljice, a tema Radionice je sveto Jevanđelje po Marku.

Program radionice:
1. Molitva,
2. Uvodna reč,
3. Razgovori (na engleskom jeziku) u manjim grupama,
4. Zaključci po grupama,
5. Završna molitva.

Učestvovanje u Radionici je besplatno, a uslovi su da ste stariji od 16 godina i da znate engleski jezik na osnovnom konverzacijskom (B 1-2) nivou.

Broj učesnika je ograničen, prijave se primaju unapred –slanjem svojih podataka (ime i prezime, broj mobilnog telefona, e-majl adrese) na adresu: [email protected]sa naslovom poruke (‘subject’) „Radionica“.

 

Za sva dodatna pitanja obratite se na istu e-majl adresu ili na br. tel. 063/839-6761.

 

 

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.