KONTAKT

Možete nas kontaktirati putem ovog formulara:

 

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-mail adresa(obavezno)

Naslov pisma

Vaša poruka

 

pravoslavniroditelj-bnr-300x150

 

 

 

Reč-dve o samom sajtu…

 

 

„Pravoslavni Roditelj“, portal namenjen pravoslavnim porodicama, ponikao je iz čuvenog srpskog pravoslavnog sajta „Svetosavlje“.

Kada je 2008. godine u okviru Svetosavlja.org pokrenut forum Pravoslavnih Roditelja, kao jedini do tada pravoslavni forum na srpskom jeziku koji se bavi isključivo ovom tematikom, vremenom se ukazala potreba da se napravi i „dete-sajt“ Svetosavlja koji bi bio specijalizovan za pravoslavne roditelje i decu.

Sa blagoslovom sveštenika-urednika sajta Svetosavlje.org napravljen je sajt „Pravoslavni Roditelj“, a naša mejling lista (forum) Pravoslavnih Roditelja i dalje okuplja brojne pravoslavne porodice širom sveta u razmeni iskustava, pitanja, dilema o tome kako da održimo naše porodice na pravoslavnom duhovnom putu i vaspitamo decu u svespasavajućoj veri Svetih Otaca.

Detaljnije o Forumu pravoslavnih roditelja možete pročitati na ovom linku.

 

Svi tekstovi, prevodi tekstova, materijali za roditelje i decu, kao i tehnička briga o sajtu rezultat su volonterskog rada pojedinih pravoslavnih hrišćana.

 

Ukoliko smatrate ovaj sajt korisnim za Vas i Vašu porodicu i u prilici ste da makar i skromnijim donacijama podržite ovaj i ostale naše projekte (među koje spada i sajt namenjen pravoslavnoj psihologiji „Ima nade“, kao i sajt hrišćanskih crtaća „Hristijanče“) javite nam se putem KONTAKT formulara.

 

Većinu stvari možemo, Bogu hvala, raditi volonterski, međutim, za neke ozbiljnije i zahtevnije projekte namenjene pravoslavnim porodicama potrebno je imati određeni budžet i zbog toga su stavljeni „na čekanje“ boljih vremena.

 

Redakcija sajta PravoslavniRoditelj.org