Форум православних родитеља постаје Гугл група

Форум православних родитеља постаје Гугл група

ВАЖНА НАПОМЕНА од 2021. године:

Родитељски Форум ће до даљњег функционисати као Гугл група под називом „Православни родитељ“, док се не унапреде техничке могућности  у оквиру Форума Светосавље.

За пријаву на Гугл групу попуните формулар на ОВОМ ЛИНКУ.

Форум православних родитеља  је настао 2008.године са тежњом да окупи једну, специфичну групу људи – православне хришћанске супружнике и породице из Србије и у дијаспори.

Покретањем Форума православних родитеља желимо да окупимо православне особе широм света који желе да одрже своју породицу на православном духовном путу – да се међусобно подржимо, разменимо искуства, оснажимо, охрабримо, насмејемо, подсетимо на важне ствари и једноставно међусобно повежемо и упознамо.

Форум православних родитеља бави се православним браком и породицом, као и осталим сродним темама:

 

* Православним васпитањем деце

* Духовним, црквеним и литургијским животом породице

* Практиковањем православне вере у породичном контексту – Молитве, Духовно узрастање, Светитељи, Свете Тајне, духовна литература…

* Духовним развојем православних супружника и њихове деце

* Односом православне породице и окружења у коjем живимо

* Развојем православне породице – православним браком, рађањем првог детета, породицама са више деце, породицама са малом децом, школском децом, адолесцентима, породицама са одраслом децом која заснивају сопствене породице, православним браком у средовечном добу, старењем…

* Самохраним православним родитељима – њиховим потешкоћама и тежњама

* Породицама са децом која имају посебне потребе

* Брачним паровима који се боре са неплодношћу

* Животом православне породице у заједници са широм породицом (бабама, дедама…)

* Друштвеним животом православне породице

 

и многим другим.

 

Ова Форум се не бави православним темама општег типа – у том правцу препоручујемо друге форуме које се тиме најбоље баве.

С обзиром на специфичну тематику овог Форума, њему се могу прикључити и учествовати само људи који су већ у браку, као и самохрани православни родитељи. Циљ нам је да чланови Форума православних родитеља размењују сопствена искуства, јер нас управо она највише обогаћују и повезују.

 

 

Услови за приступање Форуму православних родитеља:

 

1) да сте у браку

2) да сте родитељ или се за родитељство припремате

3) да сте опредељени за живот на начин и у складу са вредностима православне вере

4) да сте спремни да се на овом Форуму потписујете крштеним именом

5) да сте сагласни са правилима овог Форума (прочитајте их ОВДЕ)

 

Уколико испуњавате услове и желите да нам се прикључите – молимо вас да попуните доле наведене информације које ће бити прослеђене модератору листе. Све информације које наведете остају приватне (тј. са има ће бити упознат само модератор листе), а сама особа бира колико ће о себи рећи у самој преписци на листи. На листи је неопходно једино потписивање крштеним именом, јер православни живот налаже да пред другима иступамо не сакривајући се иза лажних имена, надимака, псеудонима, већ са пуном одговорношћу за своје мисли и ставове. Такође је потребна и ваша сагласност са правилима рада форума.

 

Да бисте се пријавили на Форум Православних Родитеља  попуните следећи формулар (ваши подаци неће бити јавно доступни) НА ОВОМ ЛИНКУ.

 

 

 

Текстови са кључним речима:

Напишите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.