КОНТАКТ

Можете нас контактирати путем овог формулара:

 

  Ваше име (обавезно)

  Ваша е-маил адреса(обавезно)

  Наслов писма

  Ваша порука

   

  pravoslavniroditelj-bnr-300x150

   

   

   

  Реч-две о самом сајту…

   

   

  „Православни Родитељ“, портал намењен православним породицама, поникао је из чувеног српског православног сајта „Светосавље“.

  Када је 2008. године у оквиру Светосавља.орг покренут форум Православних Родитеља, као једини до тада православни форум на српском језику који се бави искључиво овом тематиком, временом се указала потреба да се направи и „дете-сајт“ Светосавља који би био специјализован за православне родитеље и децу.

  Са благословом свештеника-уредника сајта Светосавље.орг направљен је сајт „Православни Родитељ“, а наша мејлинг листа (форум) Православних Родитеља и даље окупља бројне православне породице широм света у размени искустава, питања, дилема о томе како да одржимо наше породице на православном духовном путу и васпитамо децу у свеспасавајућој вери Светих Отаца.

  Детаљније о Форуму православних родитеља можете прочитати на овом линку.

   

  Сви текстови, преводи текстова, материјали за родитеље и децу, као и техничка брига о сајту резултат су волонтерског рада појединих православних хришћана.

   

  Уколико сматрате овај сајт корисним за Вас и Вашу породицу и у прилици сте да макар и скромнијим донацијама подржите овај и остале наше пројекте (међу које спада и сајт намењен православној психологији „Има наде“, као и сајт хришћанских цртаћа „Христијанче“) јавите нам се путем КОНТАКТ формулара.

   

  Већину ствари можемо, Богу хвала, радити волонтерски, међутим, за неке озбиљније и захтевније пројекте намењене православним породицама потребно је имати одређени буџет и због тога су стављени „на чекање“ бољих времена.

   

  Редакција сајта ПравославниРодитељ.орг