Позив омладини на православно дружење и разговоре

Позив омладини на православно дружење и разговоре

Наш члан Светосавља.орг Тома Дацковић овог лета организује у Београду занимљиво дружење православних младих из Америке са православним младима из Србије.

Неопходно је познавање енглеског језика.

Верујемо да ће бити занимљиво и свесрдно подржавамо овакве иницијативе.

Детаљније информације и како да се пријавите на ова дружења прочитајте у наставку.

Редакција ПравославниРодитељ.орг

 

* * *

Удружење „Свети Јован Шангајски“из Београда организује МАЛУ  ДУХОВНУ  РАДИОНИЦУ на енглеском језику, која ће се са благословом владике Топличког г. Арсенија одржавати у просторијама парохијског дома Храма Светог Саве.

Радионица ће се спроводити у периоду од 16. jуна до 26. јула лета Господњег 2016., сваког уторка и четвртка, после вечерње молитве, од 18.18 до 20.20 часова.

У поменутом периоду група од 14 америчких и 4 руска православна верникаузраста између 18 и 25 година, добили су благослов својих Архијереја да буду гости у нашој земљи и да партиципирају у овој Радионици.

Осим учешћа у Радионици, они ће посетити манастире на Косову и Метохији, као и на Фрушкој Гори, и узимаће учешћа у Божанственој Литургији при храмовима у Београду.

Радионицу ће водити наши свештеници, ђакони као и вероучитељи и вероучитељице, а тема Радионице је свето Јеванђеље по Марку.

Програм радионице:
1. Молитва,
2. Уводна реч,
3. Разговори (на енглеском језику) у мањим групама,
4. Закључци по групама,
5. Завршна молитва.

Учествовање у Радионици је бесплатно, а услови су да сте старији од 16 година и да знате енглески језик на основном конверзацијском (Б 1-2) нивоу.

Број учесника је ограничен, пријаве се примају унапред –слањем својих података (име и презиме, број мобилног телефона, е-мајл адресе) на адресу: [email protected]са насловом поруке (‘subject’) „Радионица“.

 

За сва додатна питања обратите се на исту е-мајл адресу или на бр. тел. 063/839-6761.

 

 

Напишите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.