ЖЕНЕ ГОВОРЕ: Браним своје право на породицу

ЖЕНЕ ГОВОРЕ: Браним своје право на породицу

Писмо читатељке подстакнуте нашом кампањом „ЖЕНЕ ГОВОРЕ У СВОЈЕ ИМЕ”.

Више о кампањи и о томе како да нам се придружите прочитајте ОВДЕ.

 

У данашње вријеме лажног морала, лажних пријатеља, лажног cjaja, све нам је постало лажно. Лажни су нам снови, лажне су нам жеље, лажне су нам наде. А оно једино што је право и истинито – ми се правимо да као такво не може опстати. Е па може!

Борим се за право да опстане породица! Борим се да нам опстану дјеца и брачне заједнице. Борим се својим најјачим оружјем које ми је Господ дао, оружјем које је свакој жени дато – да буде мајка.

Борим се оним што најбоље знам, учећи дјецу да је породица темељ човјека, да је љубав нешто што нико не може да нам одузме. Љубав према Богу, према себи, пријатељима и непријатељима, према брату, сестри, мајци, оцу.

Борим се за право да моја дјеца имају право на љубав и на породицу.

Да се нормално не сматра ненормалним, а ненормално нормалним. Да мајка буде мајка, отац да буде отац. Да Господ даје и одлучује о потомству, а не доктори и наука, не епрувета и не лабораторија.

Да вјера води. Да мајка храни, отац брани. Да дјеца одрастају у љубави и слози. Отац и мајка да буду једна душа, да без страха у људе воде дјецу да нађу своје парове и стварају једину праву, једину вриједну – православну породицу.

Борим се за своје право да будем мајка, право да одаберем да будем домаћица и неизмјерна подршка и вјечни животни друг свом мужу.

Борим се и борићу се за светињу, јер ми је то право од Господа дато.

Боже, помози и сачувај народ свој!

 

Сања, мајка и супруга

 

 

Напишите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.