Битка за породицу – ево како! (ВИДЕО бр.1)

Битка за породицу – ево како! (ВИДЕО бр.1)

Драги православни родитељи,

На нашем форуму (Листи) православних родитеља с времена на време воде се разговори на тему „Шта учинити, како се борити да се сачува православна породица од продора антихришћанских и антипородичних идеологија“.

Стиче се утисак пратећи медије свих ових година да је заступање здраворазумским ставова о породици и отклон од идеологије хомосексуализма која нам се стално намеће у јавном животу Србије нешто затуцано, што не припада „модерном свету“ и да смо са таквим ставовима смешни, застарели и у мањини.

Због тога смо се одлучили да вам кроз примере широм света покажемо да је све то само медијска обмана која има за циљ да нас, породичне људе, пасивизира, да нас натера да своје ставове „задржимо за себе“ и да ћутке –  да не бисмо били окарактерисани као „нетолерантни“ и „хомофобични“-  пристајемо на сексуализацију (развраћивање) наше деце кроз школски систем, кроз индоктринацију идеологијом хомосексуализма у јавном животу и медијима и на крају кроз тоталитарне законе који забрањују да се чује глас породичних људи о томе шта је нездраво, шта је антихришћански и шта је против породице.

У првом видео клипу, за само 6 смислених минута, видећете како се народ Грузије бори против истих ових притисака које од стране САД и ЕУ трпи и Србија.

Поставља се питање: шта нас спречава да се организовано боримо за своје породице?

 

На примеру Грузијског народа видимо да су пресудни кораци за активну одбрану традиционалне породице од антипородичних и антихришћанских идеологија следећи:

1.Оснажити јасну свест о томе да заступати следеће ставове НИЈЕ ЗАТУЦАНО и да НИСМО У МАЊИНИ!

– да је брак заједница искључиво између мушкарца и жене

-да је најбоља средина за развој срећне деце традиционална породица

-да је традиционална (природна, православна) породица са пуно деце једини гарант будућности човечанства и опстанка друштва

Истина је већина људи на свету има управо овакве ставове, док медији, властодршци и владари из сенке настоје да нам искроје и пласирају слику да су ствари потпуно супротне.

2.Организовано и упорно затражити од своје помесне Цркве да, као у Грузији, организује Литије за светост породице и поштовање родитеља. Дакле, не да даје благослов да неке групе верника сами организују већ да наш Патријарх, попут грузијског патријарха Илије Другог, предводи са бројним свештенством и епископима ову Литију, будући да је брига о православним нараштајима и православној породици нешто за шта ће га Господ питати шта је урадио као духовни отац нације (што институција Патријарха Српског представља, без обзира која конкретна личност у конкретном историјском тренутку има од Бога дату ту службу).

Због оваквог залагања за православну породицу патријарх Илија Други је најпоштованија особа у Грузији, Грузијци га буквално и срцем доживљавају као свог брижног духовног оца и слушају његове речи као суво злато да добијају.

3.Организовати заједнице верног народа и осталих људи који се залажу за традиционалну породицу да се покрене оснивање школа, попут ове у Грузији, а којих има и Русији, Америци, Канади, где ће се деца подучавати у духу хришћанских и породичних вредности уз истовремено стицање високог академског образовања. Толико нам школство тоне у насиље, агресију, реформисано образовање које губи сваки смисао – пропада као што су пропале и државне школе у Америци. Тако да је право решење да се покрену школе које ће се базирати на правим и здравим вредностима. Наша Црква може да затражи да наша држава обезбеди барем једну такву школу у сваком већем граду и народ би у редовима чекао да децу упише у такву школу.

4. Пружите подршку оним јавним личностима и политичарима који заступају овакве породичне вредности. Покажимо властодршцима да су породичне вредности питање бр. 1 у Србији где се свако мало одржавају некакви избори. И економија је важна, и пензије су важне, и запошљавање је важно и привреда је важна, АЛИ БЕЗ ЗДРАВЕ ПОРОДИЦЕ СА ВИШЕ ДЕЦЕ ништа више неће имати смисла.

 

Није немогуће, није невероватно, Грузија је исто сиромашна земља као и ми, исто трпи притиске од стране своје ЕУ-фанатичне власти да све распродаје и на све пристаје како би ушла у Титаник звани Европска унија, исто има медије који лажу, исто има невладине организације које систематски настоје да спроводе насиље над традиционалним породицама намећући идеологију хомосексуализма, „параде поноса“ и Законе против дискриминације који дискриминишу хришћане да сведоче Божије учење о човеку… све је исто.

Због тога смо се одлучили да за овај први пример поставимо баш Грузију.

Ако Бог да, у идућим видео снимцима поставићемо пример са Запада – како се у Канади породични људи боре за исту ствар.

Нисте луди, нисте ненормални ако се борите да заштите своју децу од погубне хипресексуализације, од антипородичних идеологија званих „родна равноправност“ и „ЛГБТ права“ – у већини сте, не дозволите да вам силују здрав разум и праве вредности.

Редакција сајта Православни родитељ

 
 
Циклус видео клипова „6 минута за породицу“:

 
 

Један коментар

Напишите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.