Позив на протест против наметања геј идеологије нашем друштву и деци

Позив на протест против наметања геј идеологије нашем друштву и деци

У суботу, 27.септембра у 19 часова на Тргу Републике  –  у организацији породично-патриотског  покрета „Двери“  позивамо све православне родитеље и православне хришћане на овај протест.

Зашто протест, кад сви знамо да протести мало шта или нимало не решавају у овој држави која јури у морални суноврат?

Одговор је исти као и за било које друго питање у коме се човек хришћанин суочава са далеко надмоћнијим непријатељем:

Ми не можемо својом немоћном руком зауставити зло (по речима светог Игњатија Брјанчанинова)  али Господ од нас никада ни не тражи да учинимо оно што превазилази наше моћи, већ само онолико колико можемо.

А можемо да дођемо на протест и тиме посведочимо бројем и одлучношћу  да нећемо седети скрштених руку док се антихришћанска идеологија насилно уводи у наше друштво и намеће нашој деци – и на улици кроз геј-параде и у школи кроз сексуално образовање.

И тај , најмањи наш напор, Господ ће видети и заштити нашу децу од неке будуће ситуације у којој се  она могу наћи у овом посуновраћеном друштву.

Ето, то је разлог да се дође на протест – јер све што чинимо се не ради о односу између нас и ове власти, између нас и геј парадера, већ  је све искључиво између нас и Бога. Све што чинимо говори Богу чији желимо да будемо и останемо, и у Кога се уздамо да ће нашу децу заштитити. И шта смо спремни у том правцу да жртвујемо и уложимо труд.

Као што рече православни психијатар Димитриј Авдејев по овој теми : С нама је Бог, нема одступања!

За крај имамо и малу напомену – могуће је да ће се на овом протесту приказивати један одличан и отрежњујући филм о овој геј-идеологији, руски филм под називом „Содом“. Тај филм има узнемирујућих сцена, тако да никако не препоручујемо да доводите децу.

Сам филм „Содом“ у преводу нашег хаџи Слободана Стојичевића можете погледати на ОВОМ ЛИНКУ.

ПравославниРодитељ.орг

 

 

Узбуна – сви на протест против геј параде!

 

Покрет Двери обавештава целокупну јавност да у суботу, у 19 часова, на Тргу Републике, организује народни протест против геј параде.

У оквиру протеста биће приказан и руски филм „Содом“ за који су Двери добиле ексклузивно право приказивања. То је забрањени филм који не сме да прикаже ниједна телевизија у Србији, а који разоткрива шта је прави циљ њиховог парадирања. Ако не будете гледали овај филм и његове поруке не схватите крајње озбиљно, врло брзо ћете га гледати уживо, али – у својој кући!

Дођите у суботу на Трг, у 19 часова и позовите све пријатеље и рођаке на протест против геј параде и на јавно приказивање овог шокантног филма!

Позивамо вас све да проширите вест о филму и протесту, како би све наше породице биле упознате шта их очекује.

Време је за узбуњивање јавности.

 

О филму:

Документарни филм руског редитеља Аркадија Мамонтова из 2014. године под називом ”СОДОМ”, пре свега разјашњава различите приступе, али и манипулацију термином породица, мајка, отац, родитељ: од запада до истока, од религије до државе.

Да ли након  више миленијума традиционалног поимања породице, утемељеног на вредностима светских религија, пре свега Хришћанства, човечанство, под диктатуром западних центара моћи, улази у фазу новог поимања друшвено прихватљивих односа?

Да ли се понављају  периоди из историје човечанства када су слични друштвени токови били и узроци  пропасти читавих цивилизација? Да ли ће човечанство смоћи снаге да се успротиви терору ЛГБТ лобија који спроводи светски полицајац бр.1, администрација САД?

Хоће ли Русија бити кадра да одбрани цивилизацијске тековине Хришћанства и одложи надолазећу Апокалипсу?

Све о ЛГБТ лобију, његовим механизмима и утицају на духовни и свакодневни живот људи, погледајте у филму ”СОДОМ” у трајању од 58 минута.

 

 

 

Снимак КЗН из прес центра Двери, 23.септембар 2014.

 

Извор: Двери Српске

 

 

 

Напишите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.