Светски конгрес породица: нисте сами у борби за породичне вредности

Светски конгрес породица: нисте сами у борби за породичне вредности

Поштовани православни родитељи,

Иако се овај сајт не бави политичким темама, решили смо да пренесемо ову вест о активностима Покрета Двери у области заштите породичних вредности.

Као православни родитељи се суочавамо са грубим наметањем и промоцијом греха (од хомосекуализма до других врста блудних грехова који узрокују вечну погибао за душу човека насталог по лику и подобију Божијем) као пожељног стила живота , како нашој деци тако и у школству и осталим институцијама друштва и државе.

Зато постављамо ову вест као охрабрење и подршку нашој борби за спасење душа наше деце и нас самих, да знамо да и у данашњем белом свету који је све мање „бео“ а све више „црн“ постоје људи који се удружују како би се систематски и организовано одупрли растакању породице и традициналних вредности. Нисмо сами!

Редакција сајта „Православни родитељ“

 

Вест:

Важно је да све српске породице увиде да у свету постоји снажан породични покрет, и да је Србија постала део такве иницијативе. Покрет Двери је добио статус партнерске организације у Светском Конгресу Породица чиме је на међународном нивоу потврђено чврсто опредељење Двери као породичног политичког покрета.

Морамо да пребродимо осећај изолованости код про-породичних снага у свету. Светски конгрес породица жели да вам помогне да препознате међународни про-породични покрет који укључује 42 партнерске организације са којима сарађујемо у преко 80 земаља. Друга страна има Европску унију, Уједињене нације и већину западних влада и медија који заступају анти-породичну агенду. Ипак, природна породица је једина нада за будућност човечанства. Морамо да ставимо јасно до знања да организације као што су Двери нису саме у овој борби”, изјавио је Дон Федер уочи доласка у Београд.

* * *

Директор за комуникацију Светског конгреса породица (СКП) Дон Федер (из Сједињених америчких држава) и координатор СКП за Русију и Комонвелт, представник СКП при Уједињеним нацијама, Алексеј Комов, боравиће у Београду од 25-29. септембра на позив породичног политичког покрета Двери како би говорили о положају и изазовима са којима се суочава природна породица на међународном нивоу. Њима ће се придружити и Фабрис Сорлин, лидер француског политичко-друштвеног покрета Dies Irae и један од организатора масовних протеста поводом усвајања закона о истополним браковима.

Покрет Двери организује округли сто у четвртак, 26. септембра у медија центру Удружења новинара Србије у суорганизацији са Светским конгресом породица, на тему “Одбрана породице: Покрет Двери и Светски конгрес породица”. На округлом столу наши гости говориће о Светском конгресу породица, досадашњим искуствима из Русије и Француске и борби за права породица на међународном нивоу, док ће Немања Зарић, координатор Центра за заштиту породице, посебног пројекта у оквиру Покрета Двери, говорити о значају природне породице у обликовању државне и друштвене политике.

У петак, 27. септембра ће Двери организовати манифестацију „Породична улица“ (у Кнез Михајловој улици од 16 до 20 часова), док ће у суботу 28.септембра организовати протест испред зграде Владе Србије 28. септембра због антипородичне политике владајућег режима.

 

Извор: интегрална верзија вести на овом линку, сајт Двери српске

 

Напишите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.