Тоталитарна идеологија хомосексуализма – последице по верујући народ Српске Цркве

Тоталитарна идеологија хомосексуализма – последице по верујући народ Српске Цркве

Први део ове брошуре, писане у јесен 2014.године можете прочитати на овом линку.

 

У првом тексту смо објаснили у чему се састоји идеологија хомосексуализма (џендеризма), а овом приликом настављамо даље појашњавајући како се ова тоталитарна идеологија одражава на верни народ Српске Цркве.

 

Као што се из свега претходног може закључити, главна мета напада ове богоборне тоталитарне идеологије џендеризма нису одрасли људи, формиране зреле личности већ – деца тј. личности које су у фази развијања свог психо-сексуалног идентитета.

 

Утицај ове идеологије у Србији је од  септембра 2014.године подигнут на виши ниво.

 

Саопштење Патријарха Иринеја поводом Параде срама изазвало је буру негодовања, исмевања и протеста што указује да је наше друштво и владајућа елита већ загазила у промену свести, вредности, ставова и савести у правцу идеологије содомизма. Затим, Парада греха је ове године, за разлику од претходних, успешно одржана, што означава да је сазрело време за улазак у нову фазу друштвеног деловања од стране ових идеолога.

 

Нова фаза продора ове тоталитарне идеологије џендеризма подразумева следеће кораке:

 

  1. Улазак и чвршће усидрење у државни школски систем – појачано деловање кроз едукативне програме на тему толеранције и часове сексуалног образовања у школском систему – циљ је да се ова идеологија полако одомаћи у нашим школама и учионицама, да се кроз школске пројекције филма „Парада“, кроз часове сексуалног образовања (који су уведени у још 66 школа од школске 2014/2015. године, са циљем да од следеће године буду уведени у све школе у Србији), као и кроз одређене теме у оквиру предмета Грађанског Васпитања, Биологије и Света око нас припреми плодно тле за измену дечијих душа у правцу њихове содомизације.

 

Као доказ за ову тврдњу наводимо изјаву Соње Лихт изречену на дан овогодишње Параде греха: „Нећемо моћи да живимо слободно и да искоренимо дубоке предрасуде без темељних мењања основних вредности, а то почиње у забавишту, школи, током даљег образовања“ [1]

 

  1. уношење битних допуна у Грађански Законик када ће се по први пут појавити термин „заједница лица истог пола“, што је припрема за доношење закона о истополним заједницама тј. за омогућавање склапања брака хомосексуалцима.[2]

 

  1. доношење Закона против дискриминације – како би се особе хомосексуалне оријентације могле без „дискриминације“ због својих сексуалних опредељења запошљавале у школству, спортским клубовима, војсци, полицији…– на тај начин им се омогућава да могу предавати деци и руководити другим дечијим спортским групама потпуно отворено пропагирајући своју „сексуалну оријентацију“. О руководећим позицијама у полицији и војсци не треба посебно ни говорити.

 

  1. доношење антипородичних Закона којим би се родитељима ограничило право да васпитавају и одгајају децу у складу са њиховим религиозним погледима, самој деци би се дала неадекватна аутономија у односу на родитељске надлежности, а држава би такође преузела одређене ингеренције над децом које по природи треба да припадају искључиво родитељима.

 

Србија се тренутно налази у овој поменутој фази, а наредна фаза ако, не дао Бог, ово све прође ће показати најогољеније лице ове тоталитарне идеологије, јер ће се утицати на стварање таквих Закона који ће омогућавати људима са различитим сексуалним поремећајима да усвајају децу, а родитељима ће деца бити одузимана уколико не пристају на њихову содомизацију путем школских предмета. Другим речима, све веће казне ће чекати оне хришћане који не желе да им се деца развраћују, који не желе да, по речима архимандрита Рафаила Карелина у вези са часовима сексологије, буду „слични оним поклоницима Молоха који су на својим рукама носили сопствену дечицу да их баце у усијану утробу идола.“ [3]

Такође, упоредо са содомизацијом друштва, тећи ће све веће отпадање људи од Мајке Цркве, јер душа огрубела од греха све ће теже и теже бити спремна на повратак на прави пут. Настаће све веће напуштање и удаљавање од Цркве – све мање младих ће се женити, удавати, заснивати породице, рађати децу, крштавати их, све ће мање бити опела по сахранама јер ће то бити „реликт прошлости“. Генерално, са порастом утицаја тоталитарне идеологије џендеризма у српском друштву окретање Христу и Христовој Науци и Лађи Спасења ће бити све мање.

 

Без православних нараштаја и снажне православне породице неће више бити потребе ни за помесном Црквом, зато су православни нараштаји, управо највеће благо наше Цркве и нашег народа.

 

Наставак текста у наредним данима…

 

ФУСНОТЕ:

 

[1] http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/498515/Liht-Jedna-Parada-ponosa-ne-cini-prolece-ali-je-vazan-korak

[2] http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0/%D0%B4%D1%80%D1%83%D1%88%D1%82%D0%B2%D0%BE.395.html:518395-I-gej-zajednice-priznate-zakonom

 

[3] https://www.pravoslavniroditelj.org/roditeljska-duznost-zastititi-decu-od-promocije-razvrata-u-skolama/

 

 

Аутор: ПравославниРодитељ.орг

 

Сви текстови на Православном Родитељу се могу преносити на друге сајтове искључиво са навођењем директног линка ка тексту https://www.pravoslavniroditelj.org/totalitarna-ideologija-homoseksualizma-posledice-po-verujuci-narod-srpske-crkve/   

 

 

Напишите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.